Tilpas SCRUM til din virksomhed

I de seneste år har anvendelsen af agile metoder og SCRUM været i stærk stigning i Danmark. Det har både været i forbindelse med lokal udvikling og i forbindelse med outsourcing. Det har givet mange udfordringer og erfaringer.

Konferencen har som hovedmål i år, at klæde deltagerne på til at implementere modeller og metoder i egen organisation og forbedre eksisterende implementeringer.

Indlægsgiverne vil hen igennem konferencen fortælle om hvordan man både teoretisk og praktisk kan anvende metoder og modeller. Det indebærer bl.a. at modellerne tilpasses virksomhedernes behov. Så derfor vil der både være teoretiske og praktiske indlæg.

Endvidere vil Alec Dorling komme og fortælle om hvordan den nye trend Gamification kan anvendes til at få en ændring gennemført og den tilhørende adfærd justeret – fx i forbindelse med indførelse af en tilpasset SCRUM i virksomheden.

Sidst på dagen gennemføres en workshop, for at indsamle og fastholde de erfaringer der deles i løbet af dage, kombineret med deltagernes erfaringer.

Vi ender med et bud på, hvordan vi i Danmark får bedst gavn af de agile metoder.

Keynote: Professor Jan Pries-Heje, RUC

Indlæg 1: Manager Rasmus Stangerup, Radiometer Medical

Indlæg 2: Chief Baseline Manager Gerda Jónsdóttir, SimCorp

Indlæg 3: Vice President Bo Birkrem, Danske Bank

Keynote: CEO Alec Dorling, Impronova

Workshop: Senior Teknology Specialist Jørn Johansen, DELTA

”Med de rette forbindelser kommer du hurtigere et skridt foran”

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments are closed.