Årskonference 2019

Link til invitation

Tecpoint har fokus på dygtighed – i år er det dygtighed til digitalisering

Samfundet, det offentlige og borgerne er alle mere eller mere afhængige af, at de systemer vi omgiver os med virker, hænger sammen og er til at finde ud af. Og der kommer flere og flere – til vores alles bedste. Virksomhederne udvikler i større og større omfang nye spændende forretninger, der er baseret på digitalisering og anvendelse af ny teknologi.

Men det stiller også krav til, at vi skal dyrke, de kompetencer der skal til for at tage beslutninger, for at etablere samarbejder, for at anvende ny teknologi, for at udvikle nye og bedre systemer – og for at kunne anvende de nye systemer.

Konferencen giver svaret på, hvad der er i spil, og hvordan vi kommer videre ad den vej, der giver de bedste muligheder.

Konferencen afholdes på Siemens i Ballerup d. 19. november. Se vedlagte program

Om formiddagen afholder de to netværksgrupper i Tecpoint ”Procesforbedring” og ”Agil i Praksis” et opvarmingsmøde, hor der diskuteres, hvordan digitalisering kan udnyttes bedre indenfor gruppernes emnerum.

Konferencen er gratis for Tecpoint medlemmer (firmamedlemsskab) og koster 850kr for ikke medlemmer.

Du bedes tage kontakt til Per Hartlev på telefon 20 10 80 40 eller send en mail til ph@whitebox.dk for tilmelding – eller med spørgsmål.

Copyright © 2013-2016 Tecpoint