Årskonference 2020

Torsdag d. 12. november 2020 (eftermiddag) i Søhuset (Hørsholm) Konferencecenter – og online

Vi har tydeligvis brug for en ny udbudspraksis. Andre lande har haft succes med en alternativ, og mere naturlig, prisstruktur. Kom og hør hvordan det kan gøres anderledes og bedre. Andre lande kan – så kan vi også i Danmark.

Modularisering er en glimrende måde at blive mere effektiv på for genbrug er oplagt. Men det kræver overraskende mange kompetencer, en del dygtighed og seriøs værktøjsunderstøttelse at nå dertil. Kom og hør hvordan. Andre firmaer kan – så kan du også.

Kom, lyt og del dine erfaringer – det er Tecpoints ambition.

 (Gratis for Tecpoint medlemmer)

Corona

Det er jo et specielt Corona år i år. Så arrangementet er også lidt anderledes.

Bestyrelsen i Tecpoint har besluttet at afholde årets ½-dags konference i Søhuset Konferencecenter i Hørsholm på den måde, at alle medlemsvirksomhederne og indlægsgivere får ét ”sæde”. Det er typisk, at medlemmerne har flere deltagere med – det kan de også i år – men desværre ikke fysisk – men online.

Det er selvfølgelig ærgerligt, men det er et vilkår, der ikke er så meget at gøre noget ved.

Derfor har vi også forberedt nogle rigtig gode faciliteter, der giver mulighed for en lidt eksklusiv oplevelse for de 30 fremmødte (fra hvert sit firma), og en god kvalitet i forhold til at være med online.

Vi håber, og beder til, at vi næste år kan fortsætte som de tidligere mange år, hvor vi mødes socialt og får ”netværket” imellem os alle.

Hjemme i medlemsvirksomhederne må I endelig invitere flere af de ansatte med.

Temaerne:

Udbudsforretning – der blæser nye vinde

De eksisterende spilleregler har gennem årtier bevist, at de ikke er optimale. Topchefer river sig i håret over at det ikke altid er den bedste leverandør som bliver valgt fordi der er blevet fanget i en kompleks tildelingsmodel, der er blevet “selvkørende”, Statsrevisorerne er frustreret over gentagende budget- og tid-overskridelser og høje transaktionsomkostninger, embedsmænd får ticks over klager eller truslen om klager og leverandører, leverandører oplever at dialogen med kunderne for ofte er med udbudskonsulenter i stedet for forretningen. 

Efter mange års succes i enkelte lande, har EU parlamentet netop besluttet at anbefale agenturerne at inkludere størrelsen af leverancen i forbindelse med fastsættelse af prisen på et nyt IT-system. Det giver større succes, og åbner også for nogle helt nye dynamikker i udbuds- og leveranceprocessen. Der kommer nye spilleregler.

Pludselig bliver det muligt at normalisere funktionaliteten og kompleksiteten af systemet og diskutere andre kriterier end blot prisen som grundlag for valg af leverandør. Det vil give en lagt større succesrate for anskaffelse af IT-systemer.

Efter dette tema ved du, hvilken vej de nye vinde blæser.

Modularisering – en eftertragtet kompetence

Drømmen om ”plug and play” kan blive til virkelighed, men stiller krav til, at den enkelte organisation er virkelig god til at ”modularisere”. Det har de dygtigste erfaret, og er endda gået sammen i et netværk for at styrke disse kompetencer i fællesskab.

Når vi taler visioner for fremtiden, så er der mange virksomheder, der finder modularisering som en rigtig god effektiviserings metodik. På den måde kan vi meget hurtigt levere mange produktvarianter, og dermed tilfredsstille flere kunder, skalere virksomheden og skabe en bedre forretning.

Dagens andet tema handler om, hvad de dygtigste udviklingsafdelinger har skullet kunne for at indfri forretningens forventninger til nye markeder baseret på genbrug, og hvad de løbende gør for at blive dygtigere.

Program

Copyright © 2013-2016 Tecpoint