Årskonference 2021

Tirsdag d. 9. november 2021 kl. 10-16 hos Systematic i Århus

Det med dygtighed har altid været et iboende emne i Tecpoints konferencer. For 5 år siden holdt vi Årskonference hos SimCorp, og startede gruppen Agil i Praksis. Så årets konferencetema Dygtig til agil udvikling er en opfølgning
på, hvad er der sket over de 5 år. Da vi startede i Agil i Praksis gruppen var det mest problemer, der blev delt. Men over tid er det idag mere gode erfaringer, der nu bliver delt. Alle indlægsgiverne vil fokusere på, og fremhæve de gode erfaringer de har haft – hvad har virket og gjort en forskel?

Det er med stor glæde at, vi med Michael Holm som vært, kan invitere til Tecpoint’s årlige konference, i Systematic´s nye og flotte faciliteter. Glæden er især stor, fordi Systematic virkelig er repræsentant for, at dygtighed er centralt og altafgørende i forhold til parametre som: succes, effektivitet, vækst, medarbejdertilfredshed og udvikling fra national til global virksomhed. På deres rejse har CMMI modenhed været omdrejningspunkt, ovenpå hvilket Lean og Agile er funderet, og tilsammen har gjort den store forskel.

Systematic har også indført agil udvikling – helt op på toplederniveau, hvor der også er daglige standup – meetings. Så derfor er der flere grunde til, at Systematic er det helt rette sted at mødes om årets tema.

Kom, lyt og del dine erfaringer – det er Tecpoints ambition

 (Gratis for Tecpoint medlemmer)

Temaerne:

Høst værdien af agil udvikling – hvis du og din organisation er dygtig nok

Ca. 80% af alle projekter Whitebox har modenhedsvurderet de seneste år, anvender den agile tilgang. Der er flere andre undersøgelser, der viser den samme størrelsesorden, så den agile udviklingsmodel har vundet stort indpas i Danmark.

Det er imidlertid også klart, at den agile transformation ikke er så let som det umiddelbart lyder. I Tecpoints netværksgruppe Agil i Praksis, har vi været omkring mange af de problematikker, der opstår i den forbindelse.

Skal vi blot nævne nogle af de tilbagevendende problemer:

• Product Owners rolle og nødvendige kompetencer,
• Organisationens evne til at supportere, interagere og køre agile
projekter,
• Team performance,
• Nødvendig dokumentation (ift. Reguleringskrav, vedligehold …)
• Arbejdsformer (man kunne også sige processer)
• Roller, ansvar og kompetencer
• Værktøjer, osv.

Det er blevet mere og mere tydeligt over tid, og der er kommet mere og mere substans i diskussionerne om, nødvendigheden af organisatorisk dygtighed, for at kunne få den agile praksis til at spille.

Der er ligeledes kommet flere bud på hvad dygtighed er – utrygt gennem agile modenhedsmodeller.

På konferencen vil vi skabe et fælles billede af udfordringer, løsninger og hvad dygtigheden drejer sig om – så alle kan blive inspireret til nye tiltag, der kan løfte succesraten og arbejdsglæden.

Program

Copyright © 2013-2016 Tecpoint